Indleveringssted for rensetøj

Renseprocedurer

En kvalitetsrensning af tøj og andre tekstiler er langt mere skånsomt end almindelig vask. Det vedligeholder farverne bedre og mindsker samtidig risikoen for krympning. Vi tilbyder bl.a.:

Pletbehandling af tekstiler

Her hjælper det os naturligvis et godt stykke af vejen, hvis du ved hvad der er blevet spildt og har skabt plettet. Hvis det ønskede resultat ikke opnås efter første pletbehandling og rensning, gentages processen.

Vask, rens og strygning af almindelige tekstiler

Vi vasker dine tekstiler i vores specielle vaskemaskiner, der vasker tøjet ekstra skånsomt. De tekstiler der ikke tåler maskinvask, renses i hånden. Dette kunne blandt andet være skjorter, jakker, gardiner og møbelbetræk. Desuden tilbyder vi rullevaske af f.eks. dyner.

I det omfang tekstilerne kan tåle det, tilbyder vi strygning af tekstiler efter vask og/eller rens.

Skind- og pelsrens

Vi tilbyder rens og efterbehandling af alle former for værk af skind og pels. Dette inkluderer også opfarvning af skind og reparationer.

Tæpperens

Vi tilbyder vask og rens af tæpper til både private og erhverv. Dette inkluderer også stræk og lugtsanering.

Den højeste kvalitet i vores renseri er målet

Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige kvalitet på markedet. Vores udgangspunkt for at kunne levere denne kvalitet er baseret på, at vi har ansat nogle dygtige og erfarne medarbejdere i renseriet og investeret i den seneste teknologi på markedet. På denne måde kan vores medarbejdere tage sig af dine tekstiler med nænsomhed og grundighed.

Vi tager den tillid du viser os, ved at lade os rense dine tekstiler, seriøst. Derfor bestræber vi os på altid at være det renseri i Skanderborg, der leverer rens af højeste kvalitet.

Du kan ringe til os på telefon 70 44 48 00 eller sende en mail til post@rengoeringskaelderen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.

CAPTCHA