Erhvervsrengøring i Skanderborg, Århus, Horsens & omegn

Hos Rengøringskælderen ApS udfører vi alle opgaver inden for erhvervsrengøring i Skanderborg, Århus, Horsens og omegn – fra den almindelige kontorrengøring til grovere rengøring af produktionslokaler.

Alt i erhvervsrengøring

Hos Rengøringskælderen ApS har vi indgående erfaring i kvalitetsrengøring af alle størrelser og typer af virksomheder, herunder: Kontorer, skoler, institutioner, produktionsvirksomheder og mange flere. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi leverer erhvervsrengøring i aftalt kvalitet – hver eneste gang.

Når du vælger os til at udføre erhvervsrengøring i din virksomhed i Skanderborg, Århus, Horsens og omegn, udarbejder vi en rengøringsplan i samarbejde med vores serviceleder. Denne rengøringsplan sikrer at vi gør din virksomhed rent i det omfang og i de tidsintervaller, der er aftalt. Således fremstår din virksomhed altid ren og indbydende.

Professionel erhvervsrengøring giver dig

At have professionelle rengøringsfolk til at udføre rengøring har mange fordele, men mest af alt plejer vi at sige, at det sparer dig tid og penge. Som det er med alle andre erhverv, handler det for en virksomhed om at gøre det man er bedst til.

God rengøring giver desuden et bedre indeklima for dine medarbejdere og efterlader samtidig et godt indtryk hos dine besøgende kunder.

Kvalitet er ikke en selvfølge

Kvaliteten af rengøringen bliver løbende vurderet, så vi hele tiden sikrer at vores rengøring lever op til din tilfredshed samt efterlader plads til stigende eller faldende rengøringsbehov. Vores rengøringsplaner er med andre ord ikke skrevet i sten, men tilpasses individuelle og varierende behov i den enkelte virksomhed.

Vil du have et tilbud på erhvervsrengøring?

Vil du have et tilbud herpå, skal du blot skrive en besked til os med en kort beskrivelse af rengøringsopgaven – og vi vil kontakte dig med et tilbud hurtigst muligt.

Du kan ringe til os på telefon 70 44 48 00 eller sende en mail til post@rengoeringskaelderen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.