Privat rengøring i Skanderborg, Horsens & omegn

Hos Rengøringskælderen udfører vi grundig privat rengøring i Skanderborg, Horsens & omegn. Vi har ingen standardpakker, men udarbejder individuelle rengøringsplaner, der er tilpasset individuelle behov.

Vi gør rent så du kan holde fri

Der kan være mange årsager til at man har brug for privat rengøring. Uanset årsagen, ser vi ingen grund til at du skal tillægge dig selv den ekstra byrde at holde dit hjem rent og pænt, hvis du ikke har tiden eller overskuddet hertil. Vi har gjort rent i Skanderborg, Horsens og omegn i mange år og sætter en ære i at udføre kvalitets rengøring.

Hos Rengøringskælderen tilbyder vi kvalitetsorienterede og grunde rengøringsløsninger til private boliger, både huse og lejligheder. En typisk privat rengøring indeholder:

  • Aftørring af støv
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af køkken, toiletter og badeværelser, bryggers, mv.

Har du brug for mere eller mindre, tilpasses rengøringen til dine behov.

Privat rengøring er et tillidsspørgsmål

Denne tillid afhænger naturligvis af at vores medarbejdere lever op til kvaliteten i rengøring og at de har en ren straffeattest – så det har de naturligvis. Herudover skal du kende de mennesker, der komme ud og gør rent i dit hjem, hvorfor vi så vidt muligt sørger for at samle et team af 2-3 medarbejdere, der udfører rengøringen i dit hjem. På denne måde sikrer vi at du kan føle dig tryg, når vi kommer ind i dit hjem og gør rent i alle kroge og kanter.

Kvalitet er vores primære fokus

Når du vælger os til at gøre rent i dit hjem, udarbejder du en rengøringsplan i samarbejde med vores serviceleder, som indeholder hvor meget, hvor ofte og hvor grundigt der skal gøres rent. Således sikrer vi at vores rengøring lever op til den aftalte kvalitet hver eneste gang.

Men denne rengøringsplan er ikke skrevet i sten. Skulle dine behov stige eller falde løbende, tilpasses den, så vi hele tiden møder dine behov.

Kontakt os

Kontakt os

Rengøringskælderen

Åbningstider

Mandag - fredag:

kl. 8.00 - 17.30

Lørdag:

kl. 9.30 - 12.30

Rengøringskælderen

Rengøringskælderen er et enkeltmandsfirma ejet af Jørgen Schaumann. I 1997 udvidede vi rengøringssortimentet til også at omfatte salg af rengøringsmidler og -artikler til hhv. privat kunder som erhvervskunder. Butikken var oprindeligt placeret i en kælderlejlighed på Banegårdsvej 9, hvoraf navnet Rengøringskælderen.