Privat rengøring i Skanderborg, Horsens & omegn

Rengøringskælderen ApS udfører grundig privat rengøring i Skanderborg, Horsens & omegn. Vi har ingen standardpakker, men udarbejder rengøringsplaner, der er tilpasset individuelle behov.

Vi gør rent så du kan holde fri

Der kan være mange årsager til at man har brug for privat rengøring. Uanset årsagen, ser vi ingen grund til at du skal tillægge dig selv den ekstra byrde at holde dit hjem rent og pænt, hvis du ikke har tiden eller overskuddet hertil. Vi har gjort rent i Skanderborg, Horsens og omegn i mange år og sætter en ære i at udføre kvalitets rengøring.

Hos Rengøringskælderen ApS tilbyder vi kvalitetsorienterede og grundige rengøringsløsninger til private boliger, både huse og lejligheder. En typisk privat rengøring indeholder:

  • Aftørring af støv
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af køkken, toiletter og badeværelser, bryggers, mv.

Har du brug for mere eller mindre, tilpasses rengøringen til dine behov.

Kvalitet er vores primære fokus

Når du vælger os til at gøre rent i dit hjem, udarbejder du en rengøringsplan i samarbejde med vores serviceleder, som indeholder hvor meget, hvor ofte og hvor grundigt der skal gøres rent. Således sikrer vi at vores rengøring lever op til den aftalte kvalitet hver eneste gang.

Men denne rengøringsplan er ikke skrevet i sten. Skulle dine behov stige eller falde løbende, tilpasses den, så vi hele tiden møder dine behov.

Du kan ringe til os på telefon 70 44 48 00 eller sende en mail til post@rengoeringskaelderen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.