Begrænset åbningstid

Grundet coronakrisen har vi indtil videre begrænset vor normale åbningstid i butikken til mandag – fredag kl. 8-16. Lørdag lukket
Læs mere her

Privat rengøring i Skanderborg, Århus, Horsens & omegn

Hos Rengøringskælderen udfører vi grundig privat rengøring i Skanderborg, Århus, Horsens & omegn. Vi har ingen standardpakker, men udarbejder individuelle rengøringsplaner, der er tilpasset individuelle behov.

Vi gør rent så du kan holde fri

Der kan være mange årsager til at man har brug for privat rengøring. Uanset årsagen, ser vi ingen grund til at du skal tillægge dig selv den ekstra byrde at holde dit hjem rent og pænt, hvis du ikke har tiden eller overskuddet hertil. Vi har gjort rent i Skanderborg, Århus, Horsens og omegn i mange år og sætter en ære i at udføre kvalitets rengøring.

Hos Rengøringskælderen tilbyder vi kvalitetsorienterede og grundige rengøringsløsninger til private boliger, både huse og lejligheder. En typisk privat rengøring indeholder:

  • Aftørring af støv
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af køkken, toiletter og badeværelser, bryggers, mv.

Har du brug for mere eller mindre, tilpasses rengøringen til dine behov.

Kvalitet er vores primære fokus

Når du vælger os til at gøre rent i dit hjem, udarbejder du en rengøringsplan i samarbejde med vores serviceleder, som indeholder hvor meget, hvor ofte og hvor grundigt der skal gøres rent. Således sikrer vi at vores rengøring lever op til den aftalte kvalitet hver eneste gang.

Men denne rengøringsplan er ikke skrevet i sten. Skulle dine behov stige eller falde løbende, tilpasses den, så vi hele tiden møder dine behov.

Kontakt os

Kontakt os

Rengøringskælderen

Åbningstider

Mandag - fredag:
kl. 8.00 - 17.30

Lørdag:
kl. 9.30 - 12.30

Lukkedage
Grundlovsdag: 5. juni
Jul: 24.-25.-26. december Nytår: 31. december og 1. januar

Rengøringskælderen

Rengøringskælderen er et enkeltmandsfirma ejet af Simon Schaumann.Han overtog virksomheden den 1/7-2017 efter sin far, Jørgen Schaumann, som stiftede firmaet i 1986. Jørgen Schaumann driver fortsat renseriet Toprens i Horsens. Rensetøj dertil kan afleveres i Rengøringskælderen